Website maken Mechelen & Vilvoorde

Webdesign

Wanneer we een datum hebben afgesproken om elkaar eens te ontmoeten luisteren wij graag naar uw persoonlijke ervaringen met goede websites en functies. Zo kan bijvoorbeeld uw concurrentie goede en minder goede punten hebben die u belangrijk acht. Op basis van uw wensen bekijken wij vervolgens wat wij kunnen realiseren voor u en stellen wij een offerte op maat voor.

Op basis van uw sector en uw producten bekijken wij hoe uw doelgroep online leeft en via kanalen zij op uw website (kunnen) terecht komen. Met die kennis kan er verder gewerkt worden naar een correcte indeling van uw website die via analyses is opgesteld. Daarnaast stellen wij ook de juiste parameters in en onderzoeken wij hoe we uw website het best kunnen beveiligen.

Na uw wensen te weten en analyses te hebben getrokken uit uw doelgroep weten wij aan de hand van uw huisstijl hoe we uw website het best kunnen opstellen en de juiste benamingen geven. De pagina’s kunnen opgevuld worden met teksten en afbeeldingen. Na een revisie van de klant zetten wij bij akkoord de site over op uw domeinnaam.

Responsive Website

Een website bekijken op een tablet of gsm mag geen probleem meer vormen in 2018. Het is zelfs verplicht of de zoekmachines slaan je over wanneer er naar jouw product gezocht zal worden.

SEO & SEA

Gevonden worden in zoekmachines, (Google, etc.) is van goudwaarde. Het levert je extra verkoop op. Sla bij het aanmaken van een website zeker niet het thema SEO over zodat je organisch gevonden kan worden. Op die manier bespaar je op advertenties plaatsen op Google (SEA).

Meer weten?

Teksten Schrijven

Een mooie website is 1, de content erop is 2. Een klant laten surfen doe je niet alleen met afbeeldingen. Goede, duidelijke zinnen die je product en diensten omschrijven zijn noodzakelijk. Samen bekijken we de juiste oplossing voor jouw website.