Desktop Publishing - Grafische opmaak

DTP

Je zit met een deadline, een idee of een concept en dat wil je graag zien verschijnen op papier. We spreken een datum af om elkaar eens te ontmoeten zodat we een juist idee krijgen van je huisstijl. Op basis hiervan kunnen wij in een eerste schets gaan weergeven hoe jouw ontwerp er zal uitzien.

Bij wijze van schets / eerste opmaak versturen wij een pdf’je waarop u de eerste aanpassingen kan gaan beoordelen. Na deze aanpassingen kunnen we het document verder gaan opmaken alsook verder opvullen tot in de details.

Na alle reeksen van aanpassingen en bij het definitieve akkoord maken wij uw document op met de juiste instellingen om tot bij de drukker te geraken. Hier kan een proefdruk opgesteld worden en kunnen de puntjes op de i neergepend worden.

Grafische hulp nodig?

Een nieuwe promotie of project? Of zelfs een dringende deadline? Om uw bedrijf te doen groeien heeft u soms wat grafische hulp nodig om uw ideeën te doen verschijnen op papier. ABOVESECOND kan u zowel tijdelijke als permanente grafische hulp aanbieden.

Online / Offline

U heeft al een huisstijl of een aantal online banners gemaakt en wil graag in dezelfde stijl verder voor uw brochures en flyers? Geen probleem wij passen onze ontwerpen graag aan naar uw vraag. ABOVESECOND kan ook uw volledige campagne verzorgen van flyer, banner, brochure tot website.

Drukwerk

Indien u het volledige project uit handen wil geven kan ABOVESECOND ook naast het ontwerp een scherpe prijsofferte laten opstellen via onze drukker. Op die manier hoeft u niet door de administratieve rompslomp te gaan en kan u het project gewoon opvolgen.