Seo – Brainstorm of Social Media Freelance

RENT-A (freelance) DUDE

Zit je met verschillende bottlenecks, heb je een groot project in het vooruitzicht,
geraak je niet verder bij een creatieve brainstorming? Kortom kan je wel
twee of vier extra handen gebruiken?

SEO

Een knappe website is leuk, maar niet alles. Om het even te schetsen voor je. Een knappe dame of jongeheer is ook leuk maar als ze niets te vertellen hebben, dan is de pret na een tijdje ook volledig weg. Hetzelfde kan gelden voor de zoekoptimalisatie van je website (SEO). Als je inhoud van de website niet overeen stemt met wat mensen zoeken en invullen op Google of andere zoekmachines dan zal je website wellicht niet gevonden worden. En dat ten koste van de investering die je net in de nieuwe website hebt gestopt.

BRAINSTORM

Een goed gerecht bevat meerdere ingrediënten. En dat kan ook gelden voor jouw product/concept. Staat je project stil, heb je geen invalshoeken meer, wil je eens de mening horen van iemand anders. Dan is een brainstorm een ideale oplossing. Het zet je namelijk al zeker en vast op twee mogelijke sporen. Ofwel ondervind je nieuwe ideeën, ofwel bevestigd het je idee en dan weet je dat je op het juiste spoor zit! Win-Win.

SOCIAL MEDIA

Iedereen zegt het en iedereen doet het. Het consistent opbouwen van een bereik doe je niet op 1 dag. En wij gaan er vanuit dat niet iedereen de ervaring of knowhow heeft over hoe ze hun fanbase kunnen aandikken. Daar kunnen wij voor zorgen. Samen met u kunnen we even samenzitten om een rode draad te bepalen hoe jouw bedrijf mensen moet gaan informeren en entertainen. Daarna pakken wij het heft in handen om voor continuïteit te zorgen!

Skillset

Natuurlijk is er meer!

Veel meer zelfs, want onze sector is namelijk veel groter dan enkel en alleen SEO, Social Media enz. Daarom hebben we hiernaast een kleine skillset vernoemd waar je kan zien waar wij ons in specialiseren. Indien je ergens vragen bij hebt kan je ons daar steeds rond contacteren.

Social Media
Webdesign
Marketing
SEO
Grafisch design
Camera & video
Web content management
Mailings
Google Adwords (SEA)
Facebook Advertising