Packshots – packshot fotografie – packshot fotograaf

De voordelen:

Eerlijk is eerlijk. Als je op het punt staat een product te kopen dan wil je graag overtuigd zijn dat je kwaliteit koopt. Packshotfoto’s kunnen je helpen om potentiële klanten over de streep te trekken om je product aan te schaffen.

Wij leveren steeds kwaliteitsfoto’s. Jij kan zelf bepalen of je deze wil aangeleverd krijgen op een witte achtergrond of volledig transparant zodat je er een eigen achtergrond kan achter zetten. De foto’s kunnen ook aangeleverd worden zodat ze geoptimaliseerd zijn voor web.

Wil je jouw klanten absoluut elke kant van je product laten ontdekken dan kunnen wij daarvoor een 360° foto voorzien. Waarbij we jouw product op een ronddraaiende plaat in 24 foto’s vastleggen. Wanneer je deze foto’s dan implementeert in je webshop kan de klant het product zelf heen en weer slepen om het te verkennen. Dit schept een zeker vertrouwen bij webshops!

Wees je concurrentie een stap voor door met professionele en unieke foto’s te werken. Bepaal mee hoe je eindproduct er ongeveer moet uitzien en geef zo je eigen huisstijl mee in je foto’s!

Prijsformule
(Exclusief opstartfee van 25,-)

Aantal foto's

1-25
€ 5,00 per foto

Aantal foto's

26-49
€ 4,50 per foto

Aantal foto's

50-100
€ 4,00 per foto

Aantal foto's

100+
€ 3,50 per foto

En er is meer!

Je kan je foto’s enkel in vooraanzicht / zijaanzicht laten nemen of je kan beginnen combineren. Dat geeft je volledige creativiteit bij het verder uitwerken van je productvoorstelling!

Schermafbeelding 2016-05-25 om 16.19.37