Abovesecond Freelance Over Ons

In principe is Above Second nog een jong bedrijf. Hoewel er in deze enkele jaren toch wel (steeds) meer ervaring geschuild gaat. En als je er bij nadenkt is een jong bedrijf zo slecht nog niet; een moderne scholing, vernieuwende aanpak, man op man communicatie en ga zo nog maar even voort.

Wie is Above Second?

Roeland Sanctorum
Founder

Jarenlange ervaring in sales en communicatie. Met een passie voor het digitale luik klaar voor elke uitdaging. Technologie staat niet stil, hij ook niet. Is er iets nieuws/baanbrekend op het internet of in de multimedia, dan heeft hij er weet van.

Creativity 62%
Photoshop 90%
Development 75%
Responsive 55%

Kjelle Sanctorum

Yep. Klopt, dat heeft u goed gezien. Dezelfde niet-alledaagse achternaam als hierboven. Vader en zoon. Above & second. Samen met mijn online communicatie vaardigheden en kennis draaien wij op volle toeren. Een social media betweter als het ware.

Social Media 91%
Grafisch 85%
Web 82%
Video, camera, drone & montage 78%

All Uw Communicatie Op 1 Plaats 

Verschillende facetten

Handig als u al uw communicatie bij één bureau kan laten doen zodat alles op elkaar is ingespeeld en dezelfde stijl behoud.

Video

Wij beschikken over verschillende toepassingen om uw bedrijf/product in beeld te brengen. Videocamera, fototoestellen, drone, 360 fotostudio, …

Social media

Onderschat de kracht van uw bereik niet! Wij trachten de ruimte tussen potentiële kopers en aankoop te verkleinen door engagement hoog te houden. Social media kent voor ons bitterweinig geheimen!

0
Aantal websites gemaakt
0
Aantal likes gehaald voor klanten
0
Vluchtminuten met de drone
0
Aantal codes geschreven